Nyheder

5 måder til at få det mere sikkert derhjemme

For langt de fleste personer er hjemmet et helligt og et specielt domæne. Det er det, hvor de kobler af, samler tankerne og kaster sig ud i diverse aktiviteter og hobbyer. Det kan være, at du går op i bolig design og dermed har indrettet dit hjem nydeligt.

Dog kan ens hjem også ende med at blive en målskive for ondsindede aktører såsom indbrudstyve, samt andre kriminelle med en interesse i ens ejendele og lignende. Nogle tror fejlagtigt her, at det tyvene kun går efter villaer, palæer og huse, men der findes talrige eksempler på, at lejligheder også bliver udsat for indbrud eller forsøg deraf.

Er du bosat i København, og ønsker du at gøre dit hjem mere sikkert, så læs med her.

 

Flere veje til Rom

Der findes i bund og grund mange forskellige måder, hvorpå du kan adgangssikre dit hjem. Lige hvilke metoder du vælger at gøre brug af, afhænger først af hvad du ønsker, men også om det er nødvendigt.

Når det så er sagt, kan du gøre brug af følgende metoder til at sikre adgangen til dit hjem:

  1. Installer en indbrudsalarm
  2. Få fornyet låsen hos en låsesmed i København
  3. Sikring af vinduer med en indvendig låse
  4. Tilmeld nabohjælp (hvis muligt)
  5. Opsæt kamera

Du behøver ikke at gøre brug af dem alle for at få en optimal sikkerhed i hjemmet, men er du særlig udsat, kan det give rigtig god mening, at du får installeret alle løsninger.

 

Installer en indbrudsalarm

En alarm kan være meget oplagt og gavnlig af to årsager. Et er, at du kan gøre alle naboer og myndigheder opmærksomme på, at du har indbrud. Dette kan skræmme tyvene fra at fortsætte med indbruddet og blive fanget hurtigere. Andet er, at det kan skræmme tyvene væk fra helt fra at forsøge at lave indbrud i dit hjem, hvis du har sat markarter omkring det.

 

Få fornyet lås

Det kan give rigtig god mening, hvis du har en gammel lås, at du får denne udskiftet og opdateret med en ny én.

 

Sikring af vinduer med indvendig lås

Dette kan give god mening for dig, hvis du bor i de lavere etager såsom stuen eller første sal, hvor indbrudstyvene kan forsøge at begå indbrud.

 

Tilmed nabohjælp (hvis muligt)

Der er mange som bruger nabohjælp ved hus bebyggelser, hvorfor det kan være værd at undersøge, om det giver mening for dig, hvis du bor i en lejlighed.

 

Opsæt kamera

Den sidste nævnte løsning, som du kan gøre brug af, er at få installeret et kamera, som du kan tilgå fra din smartphone eller lignende. På den måde kan du hurtigt tage kontakt til rette vedkommende, hvis uheldet sker.