Nyheder

Bilvaske kommer i mange former – Guide til at vælge den bedste bilvask type

Du kan hurtigt få en effektiv bilvask på egen adresse, hvis du kender til den bedste type bilvask. Der vil i denne artikel uddybes hvorfor steaming er den bedste type af bilvask der tilbydes på det danske marked nu til dags.

 

Steaming er en ny måde man kan gøre det på. Steaming er en teknologi som fungerer på en helt anden måde en traditionel bilvask. Får at forstå sig på hvad det er for en anden teknologi, så er det vigtigt at forstå sig på hvad en normal bilvask er, for at man kan forstå sig på værdien af steaming og hvad den gør anderledes.

 

En normal bilvask fungerer på den måde at man får vasket sin bil med vand og sæbe. Vandet sprøjtes på bilen, og derefter vaskes den med børster. Steaming har mange fordele allerede her. FOr det første, så bruger man vand som er dannet under et varmt tryk, og det vandet derfor fordamper. Når vandet er fordampet dannes der damp, og dette kaldes steaming. Med steaming, så får man meget mindre molekyler, som sætter sig på bilen, og derefter bliver til vand igen. Med denne type af vask, så sikre man sig at kunne komme ind i de meget små huller, og man undgår derfor at der fx. ikke bliver vasket i de små huller, og andet som bilen kunne have.

Hvad har steaming ellers af fordele?

Steaming er udover at være bedre til vask, også bedre for miljøet.  Det er den fordi, der skal bruges mindre vand til at foretage en bilvask, når man vælger at bruge steaming i stedet for at bruge normale bilvask metoder. Siden der færre liter vand så har det en betydelig forskel på miljøet, siden der vaskes så mange biler i dag rundt omkring i verdenen. Dette er fordi at der er mange der ejer biler. Jo større bilen er jo mere vand kan man også spare ved at bruge steaming. En stor lastbil bruger nemlig mere vand end en normal bil. Vælger man en bilvasks løsning der bruger steaming, så får man en mere klimavenlig bilrengøring.

 

Er der ulemper ved steaming teknologien til bilvask branchen?

Det er en ny teknologi at bruge steaming, og det er desværre sådan med nye teknologier at det til at starte med ofte er dyre teknologier. Det er det samme der er gældende for steaming.  Det er nogle meget dyre apparater, og derfor er det ikke nemt for bilvasks virksomheder at skifte til steaming, selvom at det er en bedre løsning at bruge steaming til bilvaske.  Af denne årsag så kan det være der går noget tid før vi kan se flere steaming virksomheder, men der er allerede nu nogle man kan benytte i Danmark.