Nyheder

Fuld fart på cykelstien med en speed pedelec

Ønsker du at komme hurtigt frem og tilbage fra arbejde eller skole? Ønsker du at have et hurtigt transportmiddel, som også er godt for miljøet? Ønsker du at mindske transporttiden, så der bliver mere overskud til andet? Så kan en speed pedelec være løsningen til dig, som ønsker at være praktisk, men også miljøbevidst.

Hvad er en speed pedelec?

En speed pedelec er en form for elcykel, som giver dig assistance fra dens motor. Med sådan en elcykel kan du blive assisteret med op til 45 km./t. På nogle modeller kan du få en assistance på 20 km./t uden at skulle træde i pedalerne, på andre modeller skal du træde i pedalerne, og her kan du så få en hjælp på ca. 45 km./t.

Hvorfor skal man vælge en elcykel?

Men hvorfor skulle du så vælge en elcykel? Der er flere grunde til at du skal overveje an anskaffe dig en speed pedelec. Én af de grunde er at elcykler er gode for miljøet. De er moderne, bæredygtige og miljøvenlige. Hvis man kigger på udledningen af CO2, så udleder en bil gennemsnitligt 132 gram CO2 per kilometer, hvor en elcykel gennemsnitligt udleder 22 gram CO2 per kilometer. Dette gør at en elcykel er en af de mest miljøvenlige transportmidler, og en som hurtigt kan få dig fra A til B. Derudover, er speed pedelec også blevet tilladt at kører på de danske cykelstier, hvilket gør det mere sikkert for dig at køre på dem. Derudover giver elcykler dig også mere tid til at være sammen med familie eller venner. Grundet at en speed pedelec kan køre op til 45 kilometer i timen, kan du spare tid på transporten til og fra arbejde. Hvilket giver dig den tid til at bruge på noget andet, uanset om det er familie eller venner, eller måske noget andet, som du ikke rigtigt har haft tiden til. Der er forskellige grunde til at du skal overveje at få fat i en elcykel, dette er kun nogle af dem. Men hvis du ønsker at have mere tid i hverdagen, eller være mere miljøbevidst. Eller måske kan du bare ikke lide at cykle eller køre bil, og derfor ønsker en alternativ, og billig transportmulighed. En speed pedelec kan gøre meget i din hverdag, og det vil være et indkøb, du ikke vil fortryde.