Nyheder

Gør glutenfri bagning bedre med Semper Pofiber

Glutenfri bagning kan være en udfordring, hvis du ikke har de rigtige ingredienser. Mange glutenfrie meltyper er tørre og smuldrende, hvilket gør det svært at opnå et godt resultat med saftighed og elasticitet. Heldigvis er der en løsning, som kan gøre din glutenfri bagning meget nemmere og bedre: Semper Pofiber!

Semper Pofiber er et fibermel lavet af kartofler, som har en fantastisk evne til at holde på væske. Det betyder, at du kan tilføje mere fugt til din dej uden at gøre den klæg eller tung. Tværtimod vil du opdage, at dit brød eller dine boller bliver luftigere, blødere og mere holdbare, når du bruger Semper Pofiber sammen med andre glutenfrie meltyper. Du kan også bruge det i kager, muffins, pandekager eller vafler for at give dem en dejlig, svampet konsistens.

Semper Pofiber er ikke kun godt for din glutenfri bagning, men også for din sundhed. Det indeholder nemlig masser af fibre, som er gode for fordøjelsen og mæthedsfornemmelsen. Desuden har det en neutral smag, duft og farve, så det passer til alle slags opskrifter, både søde og salte. Du kan endda bruge det som et alternativ til rasp i frikadeller, fiskefrikadeller, karbonader eller panering af kød og grøntsager.

Men hvordan bruger du Semper Pofiber i din glutenfri bagning? Det er faktisk meget simpelt. Du skal bare erstatte en del af det glutenfrie mel med Semper Pofiber i din opskrift. Hvis du f.eks. skal bruge 300 gram glutenfri mel, kan du bruge 200 gram glutenfri mel og 100 gram Semper Pofiber. Du skal også øge mængden af væske, da Semper Pofiber suger meget. En god tommelfingerregel er at bruge dobbelt så meget væske som Semper Pofiber. Hvis du f.eks. bruger 100 gram Semper Pofiber, skal du bruge 200 ml væske. Det kan være vand, mælk, juice, yoghurt, æg eller andet, afhængig af din opskrift. Du skal også lade dejen eller deigen hvile i mindst 15 minutter, før du former den eller kommer den i formen. På den måde får Semper Pofiber tid til at binde sig med væsken og gøre dejen eller deigen mere smidig.

Med Semper Pofiber kan du altså forbedre din glutenfri bagning på mange måder. Du kan få et mere saftigt og luftigt resultat, som holder sig friskt længere. Du kan også få mere fibre i din kost, som er godt for din mave og dit blodsukker. Og du kan nyde en neutral og naturlig ingrediens, som ikke påvirker smagen eller udseendet af dine bagværker. Semper Pofiber er et naturligt og alsidigt produkt, som du altid bør have i dit køkkenskab, hvis du elsker glutenfri bagning. Det er din hemmelighed til at skabe lækre, saftige og nærende kreationer, som alle vil nyde. Prøv selv Semper Pofiber i dag og glæd dig over forskellen!