Nyheder

Saml minderne i en fotokalender

Saml minderne i en fotokalender

Leder du efter en fin måde at samle minderne på? Vil du gerne danne overblik over året der gik? Så kan det være en god idé med en fotokalender! Med en fotokalender kan du samle alle årets vigtigste øjeblikke på ét sted, så du hver måned kan mindes en god oplevelse.

Praktisk og pæn

Det er altid praktisk med en kalender, og med de fine fotos på blive den jo rigtig flot. Typisk vil man designe kalenderen, så hver måneds billede er tilsvarende et billede fra samme måned året før. Det kan for eksempel være, at billedet til december er af det juletræ, I havde året inden. På den måde skifter hver måneds tema, og det er hyggeligt at se. Derudover kan man jo bruge kalenderen til at notere vigtige ting, der sker på de forskellige datoer, så man kan huske fødselsdage og andre begivenheder.

Som julegave

En fotokalender kan være den bedste gave til jul! Det nye år starter lige om lidt på det tidspunkt, så det vil være rigtig praktisk med en kalender. Du kan for eksempel lave en familiekalender med feriefotos, og så give en kalender hver til dem, som er med på billederne. På den måde kan dine forældre få deres egen, du kan købe et par til dine bedsteforældre, og du kan også købe til dine søskende, så de kan have en fin kalender i deres egne hjem. Det er en super sød og personlig gave, som alligevel kan bruges til noget.

Til dig selv

Dog skal du ikke glemme dig selv i gaveræset! Man må gerne give gaver til sig selv, og du vil garanteret også kunne bruge en fotokalender. Du kan hænge den op i stuen, i køkkenet, i soveværelset, i kontoret eller hvor end, det nu giver mening for dig. Bor du sammen med andre, kan det være smart at have den på et fælles sted, så I allesammen kan se de vigtige dage, der kommer hver måned. Det er også en god måde, hvorpå I kan få overblik over hinandens planer, så I ved, hvad der er på færde.

De søde minder

En fotokalender er noget helt specielt, og det er noget, som du vil komme til at sætte pris på. Hver måned vil du blive mindet om en særlig oplevelse, og det er altid hyggeligt at sidde og tænke på de gode dage. Måske skal du i gang med at lave fotokalendere?