Nyheder

Brug for godt smedningsarbejde? Brug de bedste i branchen

Smedning er et gammel og ædelt erhverv, der i århundreder har været essentielt for samfundet. Lige siden vi mennesker begyndte at bruge og bearbejde metaller, har smeden været ham man gik til, når der skulle produceres værktøj eller alt muligt andet til industrien. Oprindeligt har metalliske genstande til privaten naturligvis også skullet bestilles hos byens smed.

Tiderne har dog forandret sig, og i dag er smedeerhvervet snævret ind til at omfatte ganske få mennesker. Årsagen er selvfølgelig den omfattende industrialisering, der har gjort, at maskiner har overtaget alle de simple opgaver inden for smedningsarbejde.

Rigtige smede har dog selv den dag i dag deres berettigelse. Selvom vores moderne industrimaskiner kan varetage nok så avancerede opgaver, så er der altså fortsat kæmpe efterspørgsel på specialopgaver inden for smedningsarbejde, som kun kan varetages af levende mennesker med forstand på dette arbejde.

Står du med en speciel opgave, der kræver særligt smedningsarbejde, som en maskine ikke selv kan klare, må du altså sørge for at finde en kyndig smedevirksomhed, der kan tage imod specialmål og særlige ønsker.

Et godt sted at starte er ved virksomheden Prowelding, der er beliggende i Herning, midt i Jylland. Her er man eksperter udi smedningsarbejde med forskellige materialer, såsom aluminium, stål og rustfrit stål. Med over 25 års erfaring med arbejdet med disse materialer, er de kyndige smede hos Prowelding altså rigeligt kvalificerede til at tage imod din opgave.

Prowelding står klar til at hjælpe dig gennem hele processen, så ikke du står alene. Det vil sige, at Prowelding gerne bistår dig både hvad angår rådgivning, projektering, tegning og så selvfølgelig produktion.

Prowelding servicerer industri- og erhvervskunder og gør sig primært inden for design, produktfremstilling, underleverancer og montageopgaver. Det vil altså sige, at der her er tale om en meget alsidig virksomhed, der kan hyres til så godt som alle opgaver, hvor der kræves godt smedningsarbejde.

Går I rundt med en god idé, men mangler at få det omsat til et brugbart design, vil Prowelding være en oplagt partner at søge rådgivning hos. Ud over at Prowelding som nævnt er mestre udi selve produktionen af det I står og mangler, vil de altså også kunne løfte opgaven med at montere det, dér hvor det skal ende.

Foruden de tidligere nævnte materialer, som Prowelding er eksperter i at arbejde med, kan der naturligvis også lægges bestillinger med jern, messing og kobber. Med andre er stort set ingen opgave for krævende for de kyndige smede hos Prowelding.

Af specifikke opgaver, som smedevirksomheden får mange bestillinger af, kan nævnes brønddæksler, udarbejdet i aluminium. Disse dæksler er de store og meget synlige ”låg” til de brønde, der findes rundt omkring i naturen. Det er selvfølgelig vigtigt, at de er pæne og lavet ordentligt. Her er Prowelding den oplagte partner.