Nyheder

Bedste tatovør i vanløse

Det handler ikke bare om at få en tatovering – det handler også om oplevelsen mens du får lavet den, og at den bliver lavet ordentligt. Går du og overvejer om du burde få lavet den der delfin på baglåret, eller det der hjerte på skulderen? Aqua Ink Tattoo er en af de bedste tatovører du kan finde i Vanløse.

Hygiejnestandarder

Den gode og behagelige oplevelse hos tatovøren, kommer hånd i hånd med en god hygiejne og en sikkerhed om, at din tatovør ved præcist hvordan de opretholder denne hygiejnestandard og dermed giver dig de bedste forudsætninger ift. din tatovering. Tatovørerne hos Aura Ink Tattoo prioriterer denne hygiejne højt – de sørger for at holde alt udstyr, som skal bruges i kontakt med kunden, sterilt – på den måde undgås der infektioner og andre knap så vellidte komplikationer. Med en række af planlagte og gennemafprøvede rutiner, gøres der brug af bakteriedræbende og hudplejende rengøringsartikler, både før de begynder, mens de er i gang og selvfølgeligt bagefter. Dette har til formål at sikre kundens sikkerhed og dermed støbe et trygt fundament for dem.

De mange muligheder indenfor alverdens stilarter

Med sikkerhed kan det siges, at trods Aqua Ink Tattoo kun har fungeret som en tattooshop i 3 år, så er den proppet med talent og kvalitetsrig kundeservice, både under din proces med tatoveringen, men også inden og med god information og kundekontakt, stræber de efter at skabe en god og tilpas relation til enhver, der skulle ville tatoveres hos dem. Over de 3 år shoppen har fungeret, er butikken kun blevet udviklet, sammen med den service der uddeles og selvfølgeligt de tattooartister, som tager del i virksomheden. Med tiden er der nemlig kommet nye artister fra overalt, som både er talentfulde i deres arbejde og med sans for kvaliteten, men samtidigt også tilbyder forskellige stilarter, der gør det muligt for kunden, næsten altid at få lige det de vil have.

Fjernelse af en knapt så ønsket tatovering?

Det kan de også – hos Aqua Ink Tattoo, kan du modtage en laserbehandling med det formål at fjerne en tidligere tatovering. Tit vil det variere i tid, hvor lang tid en fjernelse af tatoveringer vil tage – dette kan både afhænge af størrelsen og omfanget, men særligt også hvilken tatovering det er og om den indeholder farve partikler, udover den normale, sorte blæk.

Mangler du et sted at få din næste tatovering og er der mulighed for at tage et smut til Vanløse?
En sikker oplevelse er garanteret, så kom i gang i dag. Find tatovør her.