Nyheder

DESIGN DIN EGEN FORLOVELSESRING!

Persolig design din egen forlovelsesring!

Tillykke! Uanset om du lige er begyndt at tænke på at frigive, du diskuterer ringstil-designet med din partner, eller du har besluttet dig for præcis, hvad du både vil have og er klar til at dykke ind i at gøre det til en realitet, så er det tid til fest!

 

Vidste du, at de kan hjælpe dig med at specialdesigne dine drømme forlovelsesring? Den åbenlyse fordel ved at specialdesigne din egen forlovelsesring er, at du ikke behøver at nøjes med, hvad der er tilgængeligt. Skræddersyet design betyder, at du kan ændre, ændre og lege med forskellige muligheder, indtil den perfekte ring til dig og din partner er skabt. Det betyder også, at du har friheden til at bruge sten eller indstillinger, der har en særlig sentimental værdi for dig og din fremtidige forlovede. Selvom dette kan virke som en skræmmende proces, kunne det ikke være nemmere! Det kan endda blive en sjov, spændende tid, som du kan huske resten af ​​dit liv med den du elsker.

For nylig blev vores bekendt Maria forlovet, og hendes forlovede ønskede at skabe noget ekstra specielt, som han vidste, hun ville elske. Lad os guide dig gennem processen!

Gennem kommunikation og samarbejde kommer ideen til din skabelse. Denne kommunikation kan være lige så meget eller så lidt, som du har brug for, afhængigt af hvor meget af designet, du allerede har kortlagt og planlagt i dit eget sind. Vi ser mere end gerne på inspirationsbilleder sammen med dig, give forslag eller bare læne dig tilbage og lytte til dine fuldt udviklede ideer!

Dygtige håndværkere vil derefter file og polere alle elementer i omgivelserne for at give disse dele den smukke glans, vi alle elsker. Håndværkerne vil derefter samle elementerne i dit smykkedesign til et komplet stykke. På denne måde er stykket fuldt fungerende og klar til de smukke sten, du har valgt at placere i det.

ELEGANT BRILLIANCE:

Talentfulde og kunstfærdige diamantsættere sætter derefter de dyrebare ædelstene for at tilføje det perfekte strålende glimt, som forlovelsesringe er kendt for.