Nyheder

Hyr et SEO bureau og slip for optimeringerne

Har du nogensinde stået over for dilemmaet med at skulle vælge mellem et SEO bureau eller stå for det hele selv? I denne artikel vil vi gerne sætte nogle ord på, hvad du kan få ved at hyre et SEO bureau kontra selv at stå for det, eller få en freelancer til det.

 

Der findes dog også nogle negative sider ved et bureau, og dem skal vi også nok komme ind på her.

 

Forskelle på SEO bureau og selv at stå for det

En af de helt store forskelle her, er selvfølgelig at du sparer utrolig meget tid. Jo større shop/side du har og jo større ambitioner du har, jo mere tid sparer du ved at få et SEO bureau til det. Finder du et bureau der virkelig kan sit kram og skaffer resultater, er der RIGTIG meget at spare her.

 

Du kan bruge tiden på det du er rigtig god til, og trygt lade bureauet skaffe dig kunderne igennem organisk SEO – Så kan du til gengæld enten bruge tiden på annoncering, PR, klienter, udsende produkter eller hvad du nu måtte beskæftige dig med. Skal du selv sidde med det, skal du også være rigtig dygtig til det og virkelig vil sætte dig ind i det. Et bureau sidder med mange forskellige mennesker og kan trække på diverse forskellige kræfter såsom tekstforfattere o.l. som du ikke kan selv på samme måde.

 

Finder du til gengæld et bureau, der enten binder dig i lang tid uden resultater, eller ganske enkelt ikke kan magte det, kan du ende med at tabe rigtig mange timer og samtidig også rigtig meget tid. Hvis du ikke har tillid til dem og resultaterne ikke er stødt stigende, så bruger du rigtig meget tid på at tjekke, maile, ringe eller på anden vis bekymre dig.

 

Forskelle på SEO bureau og freelancer

Den helt store forskel her, ligger i, at et bureau har flere specialister der enten kan hver deres kram (linkbuilding, tekster, analyser m.v.) eller også har specialisterne hver deres tanker og erfaringer med forskellige brancher. Chancen for, at de har gjort deres erfaringer med hvad der virker og ikke gør i din branche, er ret stor afhængig af hvilket bureau du finder.

 

På den anden side, er en freelancer ene mand og skal have alle kompetencer selv, medmindre personen sidder med et netværk der kan trækkes på. Det tager dog tid og koster helt sikkert også ekstra for freelanceren, og derved også dig. En freelancer er også oftest dyrere, da de har alle udgifterne selv og der ikke sidder et større selskab bag, der skal betale alle værktøjerne og licenserne.

 

Du er også lidt efterladt til dig selv, hvis freelanceren går på ferie – Der kan ikke på samme måde trækkes på kollegaer, der lige kan tage over, hvis der går noget galt i ferien.

 

Du skal altså gøre dig helt klart, hvad du sætter større pris på og hvor din tolerance er, over for freelancere / bureau / selv gøre det.