Nyheder

Giv din bil et nyt liv med folie til bil

Enhver bil gennemgår lidt af hvert, og da biler som regel er temmelig dyre, kan du ikke nødvendigvis skifte bilen ud, blot fordi den er blevet lettere træt at se på.

Hvis din bil godt kunne trænge til nyt liv, har du flere muligheder. Du kan udskifte bilens sæder. Du kan installere et nyt lydsystem eller investere i en god lakering. Og du kan overveje at få en professionel til at indpakke din bil i folie.

 

Hvad er folie til bil?

 

Folie til bil er, som det lyder. Når du vælger at lade din bil indpakke i folie, vil indpakningsspecialisten dække så meget af bilen som muligt med folien. Og der er flere fordele ved at vælge folie til bil.

 

Hvad er fordelene ved folie til bil?

 

Den største fordel ved at lade bilen indpakke i folie, er, at du i så fald kan få en løsning, der er skræddersyet til din bil. Dertil findes der i dag mange firmaer, der specialiserer sig i folie til biler, og derfor kan du nemt få den vejledning, du har brug for. Folie til biler holder som regel i lang tid, og løsningen er langt billigere end en udskiftning af bilen. Og når du vælger folie til din bil, får din fantasi 100& frit løb. Du kan nemlig helt selv vælge, hvilken folie du ønsker. Nogle mennesker vælger ensfarvet folie, der minder meget om en almindelig lakering. Men du kan også sørge for, at din bil kommer til at skille sig ud, ved at vælge grafisk eller mønstret folie i dine yndlingsfarver.

 

Hvordan monteres folie til bil?

 

Monteringen af folie på din bil har to grundlæggende faser. Som det første vil montøren finde ud af, hvor meget, der er brug for. Derefter vil montøren gå i gang med at pakke bilen ind. Monteringen kan som regel klares på en dag, og så snart bilen er indpakket, kan du tage den med igen.

Vil du gerne have fjernet det gamle? Du kan som regel godt varetage opgaven selv, men hvis du vil være sikker på, at bilen ikke tager skade, bør du overlade opgaven til de professionelle.

 

Hvor meget koster folie til bil?

 

Monteringen af ny folie koster som regel mindst omkring 15.000 kr. Dog varierer prisen fra montør til montør. Kontakt denne specialist i bilindpakning og få et uforpligtende tilbud i dag.