Nyheder

Lad et fødselsdagstog følge dit barn i mange år

Lad et fødselsdagstog følge dit barn i mange år

Med et fødselsdagstog medfølger der mange traditioner. I mange familier er fødselsdagstoget en stor del af fødselsdagen. Det er vigtigt, at toget er på bordet og, at det er tændt, fordi ellers vil den gode og hyggelige stemning ikke kommer frem. Nogle familier tager fødselsdagstog med rundt til andres fødselsdage for at sikre, at det bliver en god dag.

Et fødselsdagstog er altid en god gave. Hvis det er svært at finde en gave, så er fødselsdagstoget den perfekte gave. Hver gang toget bliver tændt vil modtageren med sikkerhed tænke tilbage på dengang de fik det i gave. Og hvem vil ikke gerne blive tænkt på bare en gang imellem. Hos LittleHappy kan du finde mange forskellige slags fødselsdagslys i forskellige farver og designs.

 

Få mange nye traditioner med et fødselsdagstog

Når man før et fødselsdagstog i gave følger der mange traditioner med. Det kan tit ikke blive en rigtig fødselsdag, hvis fødselsdagstoget ikke er på bordet og tændt. Nogle familier vælger at tage deres fødselsdagstog med til venner og andre familiemedlemmers fødselsdage for at sikre den hyggelige stemning. Mange familier lader fødselsdagstogene gå videre ned gennem generationerne.

  • Familietradition: Det er altid hyggeligt med et fødselsdagstog. Det er en hyggelig gave at give sine børn. Et fødselsdagstog vil følge dem igennem hele deres liv og vil altid bringe gælde på fødselsdagene. Det vil blive en tradition at have sit fødselsdagstog fremme på sin fødselsdag. I nogle familier her hvert familiemedlem et hvert og i andre deles alle om et.
  • Andres fødselsdage: I nogle familier er det en tradition at tage sit fødselsdagstog med til andre familiemedlemmers fødselsdagstog fx fætter eller kusiner. Mange tror på at et fødselsdagstog skaber god stemning, og at stemningen altid vil være i top, når de er fremme på bordet.
  • Gennem generationerne: Med et fødselsdagstog i god kvalitet, og som er passet ordentligt på, kan det gives videre ned gennem generationerne. Mange forældre vælger at give det videre til deres børn, når de er fyldt en vis alder. Hvis du giver dit barn et fødselsdagstog, kan du håbe på at det en dag bliver givet videre til dine børnebørn.

 

Altid en god gave

Et fødselsdagstog er altid en god gave. Det kan tit være svært at finde en god betydningsfuld gave til mindre børn, og her er det perfekt med et fødselsdagstog. Toget vil blive tændt hvert år og modtageren vil med sikkerhed tænke på dengang han/hun modtog fødselsdagstoget hver gang, det bliver taget i brug. Og hvis toget bliver passet godt nok på, kan det en dag gives videre ned gennem generationer og på den måde skabe evige traditioner.

Hos Littlehappy kan du finde fødselsdagstoge fra kendte mærker som Kids by FRIIS og Magni. Togene kommer i mange forskellige farver og design, nogle er med dyr andre med prinsesser. Der vil med sikkerhed være et fødselsdagstog til den person, du ønsker at give et.