Nyheder

Nyheder! Se de nye mobilcovers

Hvad du vælger at pakke din mobiltelefon ind i, er ikke længere blot et spørgsmål om at du ønsker at passe godt på din telefon. Det er også et udtryk for din personlige stil og hvem du er. I 2017 blev der i modeverdenen for alvor sat fokus på vores valg af mobilcovers som en del af vores outfit, da en af Louis Vuittons modeller gik ned af catwalken med sin mobiltelefon i det populære eye-trunk cover, siden da har vores valg af covers været tæt forbundet med vores personlige stil og fremtræden

Hvor meget vil du give for dit næste cover?

Selvom salget af covers er større end nogensinde før, så svinger det meget hvad den enkelte person vælger at give for sit cover. Er du til det seneste nye cover fra Louis Vuitton kollektionen, så skal du regne med mindst et par tusinde, er du ligesom alle os andre, mere til covers i den prisvenlige ende, så tjek denne side ud https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/  for at se nyheder og få et stort udvalg af mobilcovers i alle prisklasser.

Få et lækkert cover

Du behøver bestemt ikke giver flere tusinde for at få det seneste nye cover, men når det så er sagt så er et nyt cover til mobiltelefonen altid lækkert. Et nyt cover er ikke den store investering, og du kan med fordel have flere forskellige at vælge imellem så de f.eks. passer til dit outfit hvis du skal i byen med veninderne eller hvis du skal til jobsamtale hos din fremtidige chef. Har du samme mobiltelefon som din far, så er det jo også meget lækkert lige at kunne dresse den op med et nice mobilcover der skjuler at du ikke lige har fået købt den nye model endnu.

Funktionelle covers

Ud over hvordan dit mobil cover får din telefon til at se ud, kan du også finde en lang række funktionelle covers. Er du typen der kan lide at have samlet alle dine ting et sted kan du f.eks. få mobilcovers der kan holde alt fra et enkelt kreditkort og op til stort set alle de ting du plejer at putte i din pung. Er du håndværker vil du måske hellere have et cover der kan modstå regn og støv, hvorimod hvis du streamer meget eller afholder mange møder via din telefon vil det være smart at vælge et cover der også kan bruges som stander.