Nyheder

Tip til Parforhold – Sådan bliver parforholdet lidt bedre

Et forhold består af 2 mennesker, og det betyder også at man har 2 forskellige behov. Det er ikke altid at man deler de samme behov i nuet, og derfor, så kan der opstå konflikter, hvis den anden part nu ikke har lyst til at lave noget fælles som man selv har behov for.  Det føles ikke behageligt, når man på denne måde bliver afvist, og man står tilbage uden at kunne udfylde sit behov. Det kan være mange forskellige ting som man kan ønske,  hvor denne konflikt kan opstå, men det betyder også man bliver irriteret på hinanden.

 

Det er derfor vigtigt at finde ud af med ens partner, hvorhenne man har de samme behov, og hvor at man ikke har de samme behov henne. Hvor meget det skal fylde, og hvor ofte det skal gøres. Har man overhovedet lyst til denne aktivitet?

Finder man ud af det med sin partner, så kan man nemlig på forhånd kigge ud og se om der findes andre alternativer til at dække det behov som den ene har meget mere af end den anden, og så vil behovet stadig udfyldes, som resulterer i at man ikke bliver irriteret og der dermed ikke opstår konflikter. Det er specielt inden for sexlivet at mange par finder disse konflikter opstår.  Har man et andet behov end partneren, så kan man med fordel købe en Fleshlight, hvis man er en mand.

 

 

 

Et sundere ægteskab giver et bedre liv

Der er mange som oplever at ens ægteskab har en direkte påvirkelse på kvaliteten af ens liv.

 

Er man derfor interesseret i at få et sundere ægteskab, så er det en rigtig god ide. Det er ikke altid nemt, men kan man identificere hvor man er forskellige og give plads til den anden, så er man allerede på vej til et meget sundere ægteskab.

 

Hvordan ser de fleste ægteskab ud i dag?

Der er mange ægteskab som befinder sig et regime hvor det er meget giftigt. Man bliver sur på den anden part meget hurtigt, og ens egen værdi bliver udtrykket på forholdet. Deraf, så går man meget op i hvordan forholdet ser ud på toppen af isbjerget , selvom det ikke er det, som er det vigtige når man er i et forhold. Det vigtige er i stedet hvordan man har det med hinanden på en daglig basis. Der findes mange forskellige muligheder for hvordan man kan udtrykke sin kærlighed for hinanden. Specielt i sengen, så er der i dag en masse værktøjer der kan hjælpe en med dette. Et af disse sider er www.mshop.dk. Det behøver dog ikke at være noget som koster penge, man kan også bare prøve at være søde ved hinanden.