Nyheder

Danmarks bedste udvalg af kvalitets tilbehør

Elektronik kan være din bedste ven, men til tider er det også din værste. Det er på tide at hjælpe din elektronik til at hjælpe dig. Sådan mindsker du dine langsigtede udgifter på reparationer, forsikringer og fornyelse af elektronik.

Har du sikret glasset?

Kender du det når man taber smartphonen eller computeren på gulvet og skærmen flækker? Det er vi vist mange der gør. Hvis bare man kunne spole tiden tilbage og sikre sig at den ikke faldt på jorden. Men det kan man desværre ikke.

Hvad man kan gøre, er dog at sikre sig at det ikke sker igen. Sørg for at den overlever næste gang. Der er et hav at muligheder derude. Du kan købe et beskyttelsesglas eller et cover til smartphonen. Det samme gælder computeren her findes der også masser af covers, computer sleeves og forskellige slags beskyttelses glas. Er du på udkig efter at spare dig selv for fremtidige reparationer, så find covers & tilbehør her.

 

Kan du ikke finde ledningen?

 

Kender du det, når man har rodet hele soveværelset og stuen igennem efter den der forbandede ledning til computeren eller telefonen, men den er ingen steder at finde. Måske har man glemt den i toget eller hos en ven. Måske har man lånt den ud, fordi det ikke lige er hver dag, at man skal bruge et konverterkable eller opladeren til den gamle Macbook. Måske var der bare ikke nogen, der fortalte dig at du skulle bruge en ekstra ledningen for at koble din computer til tv’et. Frygt ej, der er hjælp derude. Med en hurtig søgning kan du finde lige det kabel du står og mangler. Her finder du opladere, kabler, covers i milevis.

 

Hvordan klare du en roadtrip eller hverdagens pendling?

 

Bilen er pakket, kursen er sat, men der mangler bare lige en ting til, biltilbehør. Børnene skal have iPad’en op på bagsædet, telefonen skal kobles til anlægget og GPS’en skal helst siddefast i forruden. Det er små mange små dimser til bilen, som kan gøre køreturen mere behagelig. Hvad end det er hverdagsturen til og fra arbejde, den årlige tur til den tyske grænsehandel eller sommerferiecampingturen i Sydfrankrig så kan turen let optimeres. Biltilbehør er der meget af, så det er med at finde det rette for dig og din bil. Du er kun et par klik væk fra covers og tilbehør til bilen.