Nyheder

Nu er det blevet endnu billigere at få en erhvervskonto i Danmark

Det har længe været et problem, at en erhvervskonto har været en dyr fornøjelse for virksomheder i Danmark. I løbet af de seneste par år er der dog kommet flere spillere på markedet, der har gjort, at der er blevet billigere for danske iværksættere at åbne en erhvervskonto til deres virksomhed. Se, det er nemlig et krav, at en dansk virksomhed har en konto, som er deres NemKonto.

 

Dinero samarbejder med Nykredit om en billig erhvervskonto

Indtil for ikke så lang tid siden var Lunar med deres Solo abonnement en af de billigste løsninger i Danmark, hvis man skulle have en erhvervskonto. Tingene har dog ændret sig. Det meget populære regnskabsprogram Dinero samarbejder nu med Nykredit om at kunne tilbyde deres kunder en billig Dinero erhvervskonto.

 

For at kunne få en billig konto hos dem, skal man selvfølgelig være oprettet i deres regnskabsprogram. Egentlig er dette ikke en ulempe, fordi Dinero regnskabssystemet er gratis at anvende i form af en begrænset version med mange funktioner. Der er faktisk nok funktioner til at du kan klare hele dit regnskab selv. Du kan dog ikke få en erhvervskonto, hvis du ikke er betalende bruger. Det er dog vigtigt at bemærke, at dit Dinero abonnement bestemmer, hvor meget du kommer til at betale i oprettelse og i abonnement for erhvervskontoen.

 

Har du Dinero Total abonnementet, så får du den absolut billigste pris. Her kan du slippe afsted med at betale nul kroner i oprettelse og bare 99 kroner om måneden. Kan du få denne pris, så er det en af de billigste løsninger i Danmark lige nu. Har du et Dinero Pro abonnement, så kommer du til at betale 1000 kroner i oprettelse og 99 kroner om måneden. Har du derimod et Dinero Starter abonnement, så kommer du til at betale 4000 kroner i oprettelse og 199 kroner om måneden.

 

Dinero har foretaget en sammenligning på deres hjemmeside, hvor de sammenligner deres priser med konkurrenternes over en 2-årig periode. Dette gør nemlig, at man tager højde for oprettelsen. Deres konklusion er, at hvis man har Nykredit med Dinero Pro, så kommer man til at betale 3376 kroner på 2 år, hvorimod man med Lunar Solo kommer til at betale 4900 kroner på 2 år.

 

Mange fordele

Vælger du pakkeløsningen med Dinero regnskab og Dinero erhvervskonto, så opnår du en del fordele. Du får et MasterCard debet samt adgang til net- og mobilbank. I nogle banker skal man betale ekstra for at have et kort – det ser ud til at være inkluderet i prisen her.

 

En af de vigtigste fordele er selvfølgelig, at du kan forbinde din erhvervskonto direkte med dit regnskabsprogram. Dette gør det meget nemmere for dig at lave dit regnskab – samt at det kommer til at gå en del hurtigere.

 

Har du mange penge stående i banken, så får du også en indlånsrente på 0% op til 100000 kroner. Dette betyder, at du altså sparer op til 750 kroner i negative renter ved at vælge Dinero erhvervskonto.