Nyheder

Nyheder! Se de nye mobilcovers

En ny telefon er ikke ligefrem billigt, men hvis du er god til at passe på den, kan den holde i mange år. De færreste kan undgå helt at tabe deres telefon, og derfor er det en god ide at købe ekstra beskyttelse. Her kan du læse mere om de nyeste mobilcovers- og skærmbeskyttelse.

Få mobilcovers i et hav af designs

Der er et kæmpe marked for covers til telefoner, og det er muligt at finde forskellige designs til næsten alle modeller. Hvis du synes, at din telefon ser en smule kedelig ud normalt, så er et cover perfekt til at pifte designet op. Hvis du ikke er så vild med en masse farver og mønstre, er det også nemt at finde simple covers. Det kan også være, at du gerne vil vise din telefon frem, selvom du gerne vil have beskyttelse på den. Her kan et gennemsigtigt cover være en god mulighed for dig. Du kan også have flere forskellige covers, som du kan skifte mellem. Det kan blandt andet være nogle af de farver, som du har meget af i din garderobe, eller bare dine yndlingsfarver. Du kan nemt finde et stort udvalg af mobilcovers på nettet.

Få ordentlig skærmbeskyttelse

Selvom et cover er effektiv til at beskytte din telefon, så kan den ikke altid redde dig fra en knækket skærm. Hvis du gerne vil sikre, at din telefon kan holde til så meget som muligt, kan det være en god ide at kombinere dit mobilcover med et panzerglas. Langt de fleste panzerglas er lavet, så du næsten ikke kan se dem på din telefon. Især ikke hvis du også har et cover på, som kan dække kanten af panzerglasset. Hvis du gerne vil beskytte din telefon så meget som muligt, er det en fordel at gå efter et panzerglas i ordentlig kvalitet. De vil typisk være en smule dyrere, men de vil også holde længere. Du kan finde et stort udvalg af panzerglas til din telefon på Panzerscreen.dk. Her kan du også finde ekstra tilbehør til at gøre påsætningen af glasset nemmere.